Torsdagen den 5 januari startar försäljningen av våra månadsabonnemang!!
Nu erbjuder vi på Racketcenter månadsabonnemang till alla er spelare! Vid tecknande av abonnemang spelar ni obegränsat alla våra racketsporter på Industrigatan från och med den 1 fabruari och ett år framåt!
Tecknar ni årsabonnemanget under januari 2023 så betalar ni endast 499 kr/mån! (ord. pris 799 kr/mån). Betalningen sker via autogiro genom MATCHi och sköts automatiskt. Allt för att göra det så smidigt som möjligt för er spelare.
Gratis speltid är givetvis individuellt.
Om du är den enda med medlemskapet blir din del av bantiden gratis, det vill säga 25% för dubbelbana och 50% rabatt för singelbana. Detta läggs in automatiskt när du bokar via matchi. – Gäller alla banor, alla tider, både vardagar och helger!
För att andra spelare som har samma medlemskap ska få sin rabatt måste dessa läggas till genom att lägga in dessa personers mailadress under ”Lägg till spelare” vid bokningstillfället.
För bokning av singelbana läggs 50% rabatt per spelare om du har detta medlemskap.
Räkneexempel på dubbelbana (60 min):
OBS! Priserna nedan gäller aktuell prissättning och kan förändras.
1 spelare med kortet i bollen: 247.50 kr (75% av banhyran)
2 spelare med kortet i bollen: 165 kr (50% av banhyran)
3 spelare med kortet i bollen: 82.50 kr (25% av banhyran)
4 spelare med kortet i bollen: 0 kr (0% av banhyran)
EN BOKNING PER DAG OCH KUND GÄLLER OCH MEDLEMSSKAPET GÄLLER EJ FÖR SERIESPEL, FASTA TIDER, TRÄNINGAR ELLER ANDRA AKTIVITETER ARRANGERADE AV RACKETCENTER.
På torsdag kommer utförligare info om hur ni spelare tecknar detta medlemsskap!
Patrik Duretic, hallchef