Idag stod det så äntligen klart att vi på RC utökar vår verksamhet med ytterligare en anläggning innehållande en dubbelbana i padel! Detta har varit på gång ett tag men i förmiddags skrevs hyrespapprerna så äntligen på.
I gamla SAAB:s fotostudio (mittemot Hemköp Torpa) kommer vi inom kort att öppna en dubbelbana med hela 9.5 meters takhöjd där vi nu kan erbjuda spel i Vänersborg till er allra kräsnaste padellovers. Att den nu kommer ligga så centralt belägen både sportcentrum och övriga stan gör ju inte saken sämre och något vi på Racketcenter tror starkt på!
Med denna satsning så kommer vi erbjuda er kunder ett brett sortiment av aktiviteter, från nybörjare till de allra mest inbitna och just detta är något vi tror är av yttersta vikt.
I vår centralt familjära hall på Industrigatan kommer fortsatt ”kärnverksamheten” att fortlöpa. Där kan ni spela padel (dubbel+singel), badminton, bordtennis och pickleball. Här kommer fortsatt vår bemannade reception & shop att finnas för er kunder.
På Quality Hotel står våra två golfsimulatorer (Trackman 4) och väntar på er golfentusiaster. Denna satsning görs gemensamt med hotellet och Onsjö Golfklubb.
Och nu kan vi in inom kort också erbjuda padel till de allra mest inbitna som har takhöjden som ett krav. Anläggningen i sig kommer att vara i all sin enkelhet och där det kommer att finnas gott om utrymme runt om banan. Så nu är det upp till bevis för alla som någon gång önskat hämta upp bollen utanför buren.
Vi räknar preliminärt att banan kommer att stå bokningsbar i början av december och precis som på våra övriga anläggningar så är det bokningsystemet MATCHi som gäller.
Patrik Duretic
Hallchef
E – post. patrik.duretic@racketcenter.nu